O nas


Naša skrb še vnaprej ostaja zadovoljen potnik.

Avtobusni prevozi
STREET TOURZačetki podjetja STREET TOUR, d.o.o., Portorož segajo v leto 1991 in do sedaj so kolesa naših avtobusov prevozila že več kot 25 milijonov kilometrov po celotni Evropi. Naši potniki prihajajo s celega sveta in vse družijo lepi in nepozabni spomini.

Naši naročniki so turistične agencije, društva, šole, zaključene skupine, posamezniki in z našimi vozili jih popeljemo na izlete, potovanja, ekskurzije ter zanje izvajamo tudi transferje in druge oblike prevozov.

Potnikom so na voljo avtobusi, mini busi, kombiji in osebni avtomobili najboljše kakovosti - seveda z našimi prijaznimi in zanesljivimi vozniki, ki imajo večletne izkušnje. Radi se pohvalimo, da imamo najsodobnejši in najmlajši vozni park v Sloveniji. Večina vozil je znamke Setra in Mercedes in ker skrbimo za naše okolje, jih je večina opremljena z motorji Euro 5 in Euro 6, ki ustrezajo visokim ekološkim standardom.

V letu 2004 nam je uspelo zgraditi lastno poslovno stavbo, kjer imamo tudi ekološko parkirišče, delavnico za vzdrževanje lastnega in tujega voznega parka ter vulkanizerstvo. S tem smo našim voznikom omogočili sodoben standard.

Skozi vsa leta se poskušamo prilagajati željam in potrebam naših potnikov in tako je nastala tudi turistična agencija Street tour, ki skrbi za oddiha in novih doživetij željne potnike.

Naša skrb še vnaprej ostaja zadovoljen potnik.


Vaš zanesljivi partner na poti,

Street tour d.o.o.

Street tour je naša prva izbira, ko potrebujemo varen prevoz naše male ekipe.

Studio.a+v

Kam vse potujemo?

 Street tour - Kam vse <strong>potujemo?</strong>

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na naše novice

MZG